09-05-2012

Triumph presenteert nieuwe 2013 kleurenschema’s en modelaanpassingen

Triumph presenteert nieuwe 2013 kleurenschema’s en modelaanpassingen

In mei 2012 zal een groot aantal gedurfde nieuwe kleuren, designs en esthetische aanpassingen in het modelgamma van Triumph worden doorgevoerd. De nummer 1 motorfabrikant van Engeland blijft motorrijders zo verrassen met eigentijdse upgrades en modelverbeteringen.

De Tiger 800 zal leverbaar worden in de prachtige Sapphire Bleu kleurstelling die ook al wordt gebruikt op de Tiger Explorer. Zijn meer offroad georiënteerde broer, de Tiger 800 XC, krijgt een nog robuustere uitstraling met een nieuwe kleurstelling; Matt Khaki Green! De Tiger 800’s zullen vanaf juni in de nieuwe kleuren bij de Triumph-dealers staan.

De legendarische Speed Triple zal beschikbaar komen in een spetterend Sulphur Yellow. 

De iconische Daytona 675 van de fabrikant uit Hinckley, wordt ook opgefrist met zo’n opvallende Sulphur Yellow kleurstelling, die met gele pinstripes op de wielen vervolmaakt wordt. De fascinatie voor gewichtsvermindering bij sportieve motorrijders wordt verder gevoed door de montage van een carbon voorspatbord, carbon dashboardaccenten en een carbon uitlaat-hitteschild. De nieuw ogende Daytona wordt nu ook geleverd met een quickshifter en gefreesde hendels om de circuit-roots nog verder te accentueren.

Het topmodel van Triumph’s classics, de Bonneville, wordt nu ook beschikbaar in een opvallende Imperial  Purple/White kleurstelling, terwijl het tank logo als sticker is vervangen door een badge. De koelribben van het motorblok zijn daarbij voorzien van een nieuwe styling, waardoor de retro-look nog meer versterkt wordt. Twee andere klassieke modellen krijgen ook nieuwe kleuren; de Thruxton wordt nu leverbaar in een klassieke Brooklands Green kleurstelling, terwijl de Scrambler beschikbaar zal zijn in het duistere Matt Graphite .
 
Triumph’s bekroonde Thunderbird cruiser is nu beschikbaar in een Caspian Blue/Phantom Black kleurstelling en Cranberry Red, terwijl alle Thunderbird modellen de two-tone kleurstellingen uitgebreid zien worden naar de voorspatborden. De grotere broer van de Thunderbird, de Storm, krijgt het stoere Matt Graphite op de lijst van kleuropties.

Op de Speedmaster en America, Triumph’s kleinere cruisers, is het uiterlijk van de koelvinnen nog mooier geworden en werd de leiding van de oliekoeler discreet weggewerkt. De Speedmaster is daarbij verkrijgbaar in twee nieuwe kleuropties - Matt Black en Sapphire Blue/Jet Black. Bij zijn Amerikaanse neef wordt het Caribbean Blue / White-schema ingeruild voor een Sapphire Blue/White optie.
.

Meer nieuws

Deel deze pagina op: