06-09-2012

13 oktober Triumph Trophy Sneak Preview in Haarzuilens

De komst van de Triumph Trophy komt dichter en dichterbij. Tegen eind november verwachten wij hem aan de dealers te kunnen uitleveren. Echter kunnen wij gewoonweg niet wachten om je alvast kennis te laten maken met deze fantastische toermachine!

Daarom organiseren wij op zaterdag 13 oktober een Sneak Preview voor iedereen die de beide Trophy’s wil komen bekijken nog vòòr dat deze bij de dealer staan! En dit doen we geheel in stijl in het Koetshuis van kasteel de Haar te Haarzuilens (nabij Utrecht). Iedereen is welkom tussen 10:00 en 16:00 en vooraf inschrijven is niet nodig.

Op speciaal verzoek hebben we vanuit Engeland een Triumph Trophy en een Trophy SE kunnen krijgen die wij op deze prachtige locatie zullen tonen. Daarbij zijn ook de medewerkers van Triumph aanwezig om je alles te vertellen over deze nieuwe modellen onder het genot van een kopje koffie.

Bezit je nog een van de oudere versies van de Triumph Trophy? Kom dan deze dag op jouw Trophy naar het kasteel, dan hebben wij speciaal voor jou een leuke verrassing.

Wij kijken er naar uit je daar te ontmoeten!

Het adres van het kasteel is:
Koetshuis de haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens.

Download hier een routebeschrijving

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij het kasteel, bij vertrek ontvang je een uitrijkaart.

Tip: Ook het kasteel en haar tuinen zijn open en ter bezichtiging, zeer de moeite waard!
 
Meer nieuws

Deel deze pagina op:

© 2019 Triumph Occasions BE

Sitemap | Colofon |

Website door Sigma Solutions